Armacell Logo l Armacell wereldwijd l

  Downloads      News      E-Mail ons      Kontakt person    
Productassortiment  >  all products  >  - Please select product or use lefthand navigation -
Technische Isolatie
Ommantelingen
Akoestisch Oplossingen
Brandpreventie
Accesoires
PET Foams
TUBOLIT
Het complete isolatiepakket voor een effectieve energiebesparing & - bescherming
Ľ meer informatie
Het robuuste en betrouwbare isolatiesysteem dat warmteverliezen vermindert bij verwarmings- en sanitaire leidingen en het akoestische comfort verbetert

Tubolit is de meest complete serie thermische, akoestische en beschermende isolatieproducten voor installaties voor verwarming, warme en koude tapwaterleidingen en rioolbuizen in woning en utilŪteitsbouw.
De sortering biedt beproefde oplossingen om energieverliezen efficiŽnt tot een minimum terug te brengen, leidingen in het skelet van het gebouw te beschermen en het akoestische comfort te verbeteren.

Tubolit DG is een isolatiemateriaal van polyethyleen met een gesloten celstructuur voor verwarmings- en sanitaire installaties.
Dank zij het lage warmtegeleidingsvermogen, minimaliseert Tubolit DG energieverliezen op een effectieve manier tot wel 80%, en zorgt het voor een drastische vermindering van de CO2 uitstoot, waardoor het een grote bijdrage levert aan de positieve energieprestatie van het gebouw.
Dit gemakkelijk te installeren flexibele product beschermt de leidingen tegen agressieve bouwmaterialen en voorkomt condensvorming bij koudwaterleidingen.
De hele serie omvat maten voor kunststof buizen en zelfklevende slangen die zorgen voor nog eens 50% besparing op de installatietijd.
De grote sortering aangeboden isolatiedikten maakt het makkelijker aan de energiebepalingen te voldoen.

Tubolit S is een thermische isolatie van polyethyleen met een polymeer beschermingsfolie.
Dit robuuste product minimaliseert niet alleen de energieverliezen met besparingen tot wel 80% op verwarmings- en sanitaire installaties, maar voorkomt ook condensvorming bij koudwaterleidingen.
Dank zij de bestendige buitenste beschermfolie biedt Tubolit S lange termijn bescherming tegen agressieve bouwmaterialen voor aan mechanische belasting blootgestelde of in het zicht zittende installaties en voor installaties in wanden en onder vloeren.
Tubolit S heeft een grote sortering bijpassende tapes en toebehoren, is flexibel en gemakkelijk te installeren.

Tubolit S Plus is de ideale oplossing voor het isoleren van in de wand ingebouwde sanitaire leidingen in een beperkte ruimte.
Het is flexibel en gemakkelijk te installeren en is bovendien voorzien van een speciale glijdende binnenfolie waardoor de montagesnelheid aanzienlijk wordt verhoogd.
De door extrusie vervaardigde slangen gaan gemakkelijk terug in hun oorspronkelijke cilindervormige model.
De isolatiedikte is geoptimaliseerd voor gebruik in beperkte ruimten, terwijl de robuuste naadloze buitenste laag de pijp maximale bescherming biedt.
Behalve de thermische eigenschappen voorkomt Tubolit S Plus op efficiŽnte wijze condensvorming en corrosie.

Tubolit DHS is een flatbed polyethyleen isolatiemateriaal dat speciaal is ontworpen voor buizen van verwarmingssystemen die onder de vloer zijn verlegd.
De excentrische dwarsdoorsnede voorkomt efficiŽnt energieverliezen naar beneden toe de vloer in, terwijl tegelijkertijd een gedeelte van de warmte naar boven kan gaan naar het vloeroppervlak en de ruimte erboven.
Door de volkomen vlakke basis heeft het product een perfecte stabiliteit wat een snelle en stabiele installatie mogelijk maakt.
Tubolit DHS is voorzien van een robuuste beschermende folie die zorgt voor een hoge weerstand tegen mechanische belasting tijdens installatie en agressieve bouwmaterialen.

Copyright: Armacell Enterprise GmbH & Co. KG ∑ ImprintData Protection Policy ∑ Uitgiftedatum: 20.7.2019

Alle gegevens gelden voor het gebruik van onze producten in de Nederlands ^ BelgiŽ. Indien de producten worden gebruikt in andere landen, bel dan s.v.p. onze klantenservice - Telefoon 0049-251/7603-122 ! ßAlle technische gegevens en informatie zijn gebaseerd op resultaten die zijn verkregen onder normale gebruikscondities. Het is in het belang van degene die deze informatie leest, om voor het ontwerpen van de installatie contact op te nemen met Armacell, om vast te stellen of deze gegevens en informatie voor het beoogde gebied zonder voorbehoud toegepast kunnen worden.
Copyright: Armacell Enterprise GmbH & Co. KG